Tradicionális Reiki Tanfolyam

A reiki egy ősi tibeti gyógymód, amit bárki elsajátíthat kortól, nemtől és vallási hovatartozástól függetlenül. Ez egy energetikai módszer, melynek segítségével képesek vagyunk feltölteni saját magunkat vagy másokat energiával. Ez az energia az Univerzum energiája, vagy nevezhetjük a szeretet energiájának is, mely áthat, körülvesz minden élőlényt a világon. A reiki hatással van testünkre, lelkünkre, szellemünkre, és ezen hármas egység által teljesedhetünk ki életünkben, és válhatunk tudatosabbá. Ezen gyógymód elsajátítása igen egyszerű, semmilyen előképzettséget, különleges képességet nem igényel.

A tanfolyam során megtanuljuk feltölteni magunkat energiával, és képesek leszünk ezt más emberekkel, állatokkal, vagy akár növényekkel is megtenni.
Az energiával feltöltött élő szervezetnek javul az immunrendszere, lassul a sejtek öregedése, illetve gyorsabb lesz a sejtek megújulása is. A lélek megnyugszik, kiegyensúlyozottá, harmonikussá válik. Szellemünk pedig megújul, felfrissül.
Ajánlott a tanfolyamot mindenkinek, aki szeretne egészségesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet biztosítani magának és családjának egyaránt.

A tanfolyam két napból áll. Első nap megtanuljuk az elméleti alapokat, és az energetikai feltöltés módszerét. Második nap az első kiegészítése újabb technikák tanulása, tapasztalatok megbeszélése, gyakorlás. Erre az első nap után 3 héttel kerül sor.

A tanfolyam ára 15.000 Ft

Comments are closed.